Incubator for sale email

автоматско пилешко јајца во инкубатор

автоматско пилешко јајца во инкубатор за продажба
индустриски јајца инкубатор класифицира:
1. мал тип: 88 јајца за 528 капацитет јајца; циркулацијата фан на врвот, 80 вати чиста бакарна жица моторот;
2. средна големина: 1056 јајца на 5280 јајца капацитет: тавански вентилатор на грбот, 1,2 метри до 1.4 метар голем фан сечилото;
3, голема големина: 8448 јајца на 33.792 капацитет јајца; Јајце количка со секој инкубатор соба;
 


3 type automatic egg incubatorXCH-528 инкубатор Хачер сите во на (мали јајца инкубатор)
изведат сите јајца во една време;
3 слоеви јајца, врвот циркулација вентилатор може да засвири преку лесно, униформа температура даде повеќе шрафирање стапка;
еден од клучните шрафирање модел инкубатор контролер да процесот на изведување лесно.
80W чист бакар циркулација инкубатор вентилатор е повеќе силни, може да одговараат на нестабилна земја со електрична енергија, доволно моќ нека температура повеќе униформа, да се зголеми стапката за ведење;
две врати носат тежина, запечатувајќи добро;
котел топла вода која се користи за производство на електрична енергија надолу;
ултразвучно овлажнител произведе повеќе влажен воздух, без жешка за да се influnce температура;
528 eggs incubator and hatcher all in one
 


 XCH-1584 инкубатор и Хачер Сите во Еден (Блискиот јајце големина инкубатор)

 
од 1056 инкубатор јајца капацитет, ние ги користиме голем тавански вентилатор циркулацијата на вентилатор, голем нож нека температура повеќе униформа;
1584 eggs incubator and hatcher all in one

 


XCH-22.528 јајца инкубатор со јајце количка (голема големина индустриски инкубатор)

22528 eggs incubator
 


циркулацијата на вентилатор за три тип индустриски инкубатор
бидејќи сина фан вати премногу мал, и лесно да се роди, ќе се откаже од овој модел вентилатор;
80W врвот циркулацијата фан, кој се користи за 88 јајца на 528 јајца во инкубатор;
тавански вентилатор 1,4 метар користи за 1.056 парчиња јајца капацитет за 33.792 јајца инкубатор - 1.2;

Egg incubator circulation fan

 сите инкубатор фанови и претворање на јајца моторни употреба чист бакар жица;


Egg incubator fan motor
 

инкубатор контролер
еден од клучните модел шрафирање има 4 вида на пилешко патка гуска гулаб, и слободата на клиентите модел;
под еден клучен модел ведење, корисникот може да го менува параметар, сепак, повеќе точно;
четири парчиња контролер прекинувачи може да се контролира светлината, главната овлажнител, заменик овлажнител, заменик грејач;
кога температурата и зголемувањето на влажноста параметар цел, треба да престанете заменик грејач и овлажнител,
тогаш инкубатор може да работи стабилно.
 


Egg incubator controller 
 


 

Детали јајце инкубатор
Лебл: 1. Како да се зголеми стапката за ведење; Упатство за работа 2. инкубатор;Egg incubator lable
 


две врати носат тежина, инкубатор има добар запечатување.
264 јајца и повеќе јајца капацитет инкубатор користи ултразвучни овлажнител;
воздух дупки: кога мали птици има облик на јајце, треба повеќе кислород, па отвори две воздух дупки, заедно време одам,
ги отвори сите воздух дупки.
сите јајце пепелниците и корпа да се направи со оригиналниот материјал пластика, нема отров, кога топлина;


Incubator parts
 


агол железо е густа тип, повеќе силни железо, долг живот;
мали совети: што може да се спореди инкубатор тежина да се провери квалитетот, бидејќи добар материјал тежина е тешка.


Incubator shelf

 


инкубатор вчитување контејнер
Incubator loading container 


повеќе информации, ве молиме посетете ја нашата веб-страница :  www.incubatorforegg.com

Copyright  2015 Xinchang Global Co.Ltd www.xch86.com www.incubatorforegg.com


loading